Παρασκευή

''Γαμπροί'' του facebook τα θύματα...

      Η Γυναίκα-Αράχνη του facebook 




H 30άχρονη γυναίκα από την Πολωνία, συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ΔΗΕ), την Τετάρτη, το απόγευμα, στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστειών και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

δείτε το βίντεο 

Σύμφωνα με πληροφορίες  από την ΔΗΕ, η 30χρονη χρησιμοποιούσε το προφίλ της στο facebook προκειμένου να αλιεύει τα θύματά της. Βασική προϋπόθεση ήταν να φαίνεται ότι είχαν χρήματα. Το σχέδιό της ήταν απλό, όσο και σατανικό.
Δεν έλεγε ποτέ “όχι”, δίνοντας την εντύπωση ότι στο πρόσωπο του καθενός είχε βρει τον άνδρα των ονείρων της. Στα ραντεβού μαζί τους, ποτέ δεν έδειχνε να έχει αντιστάσεις, ώστε να πάει σπίτι τους. Κι εκεί έβαζε σε εφαρμογή του σχέδιό της.
Τη στιγμή που έπιναν το ποτό τους, έβρισκε την ευκαιρία να ρίχνει υπνωτική ουσία. Στη συνέχεια, και αφού οι ίδιοι είχαν περιέλθει σε κατάσταση αδυναμίας ή ύπνωσης, αφαιρούσε διάφορα χρήματα ή αντικείμενα αξίας από τα αυτοκίνητα ή από το εσωτερικό των οικιών.
Από τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα, έχει προκύψει ότι από αρχές Ιουνίου, με τη συγκεκριμένη μεθοδολογία δράσης αφαίρεσε διάφορα χρηματικά ποσά και αντικείμενα αξίας από τουλάχιστον 5 άνδρες.
Για την εξιχνίαση της υπόθεσης και τη σύλληψη της 30χρονης, πραγματοποιήθηκε ψηφιακή έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την εντόπισαν την 30χρονη χθες.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της στο Αιγάλεω, παρουσία δικαστικού λειτουργού, αλλά και στην κατοχή της, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα, πολλά από τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.
Συγκεκριμένα, βρέθηκαν:
- 7 κινητά τηλέφωνα και 5 πανάκριβα ρολόγια χειρός
- 2 φορητά μέσα αναπαραγωγής μουσικής και 2 laptop
- 10 ζευγάρια μανικετόκουμπα και 5 κάρτες αναλήψεων διαφόρων τραπεζών
ιδιόχειρες σημειώσεις και ένα σπρέι πιπεριού καθώς και ποσότητα σκόνης λευκού χρώματος διερευνώμενης χημικής συνθέσεως, μέσα σε πλαστικό ποτήρι, η οποία θα αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.
Η 30χρονη αλλοδαπή οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.
Για το λόγο αυτό, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. φωτογραφίες της 30χρονης “αράχνης”.
Πρόκειται για την (επ) Zmurda (ον) Joanna του Jan, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία.
%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%A9%CE%9D%CE%97 2 Αυτη είναι η γυναίκα αράχνη που υποσχόταν έρωτα μέσω facebook και λήστευε τα θύματά της
Υπενθυμίζονται οι αριθμοί κλήσης 11012 και 210-6476434 , καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και ccu@cybercrimeunit.gov.gr της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
πηγή μαντατοφορος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου